Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Cesars Tempel
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Cesars Tempel, Belek

Hotel Cesars Tempel

Hotel Cesars Tempel is een groot modern 5-sterren vakantieressort, gelegen in het Turkse plaatsje Belek. Het grote hotel is volledig in antieke stijl gebouwd, gelegen in een enorme, goed onderhouden tuin. Temidden van het perceel, met tientalle pijnbomen, ligt een immens groot zwembad. Met diverse glijbanen, is het een heerlijk zwemparadijs voor jong en oud. Ook de helderblauwe zee is een aanrader, gezien er op slechts 100 meter van het hotel een eigen kiezel-/zandstrand ligt. Naast het zwemmen, zijn er nog voldoende andere activiteiten binnen en buiten het hotel. Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven. Wat dacht u van het kinderbad of de kids club, waar ze zich de gehele dag met het entertainmentteam kunnen vermaken? Opzoek naar een volledig verzorgde vakantie met zon, strand en zee? Dan bent u bij Hotel Cesars Tempel op het juiste adres.

Mening van vakantiegangers
"Een mooi en goed verzorgd hotel, met zeer aardig personeel en een super goed animatieteam", is een veel gemaakte uitspraak. Ook het grote zwembad krijgt een hoge waardering. Het grote, massale park is voor de ιιn een pluspunt en voor de ander juist iets teveel van het goede. Waar er een pluim is voor keuzemogelijkheden aan drankjes, staan de eetmogelijkheden daarnaast minder goed in het vaandel.

Ligging
Temidden in een mooie groene omgeving, met veel pijnbomen en uitgestrekte natuurgebieden, ligt het vakantiedorp Belek. Hotel Cesars Tempel is 4000 ΰ 5000 meter van het centrum vandaan en daarmee ook in een iets minder drukke omgeving. Het ressort ligt op ca. 30 km van de luchthaven van Antalya vandaan. Hiervandaan loopt een goede taxibusverbinding naar Belek, het plaatsje waar het ressort neergestreken is. De busjes die deze route afleggen, zijn de geelgekleurde Dolmus-taxibusjes. In de omgeving van Belek zijn veel dingen te beleven. Naast watersportmogelijkheden, zijn er meerdere golfbanen en verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Een bezoek aan de watervallen van Kursunlu, de oude jachthaven Kaleici en de stad Perge, waar opgravingen van een stad uit 1500 v.Chr. te zien zijn, staat hoog in het vaandel van de gemiddelde vakantieganger in Belek.