Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Club Lara Falcon
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Club Lara Falcon, Antalya

Hotel Club Lara Falcon

Hotel Club Lara Falcon is in volledig vernieuwd familiehotel dat in 2005 zijn laatste renovatie heeft ondergaan. Het hotel is gelegen op een rotsplateau boven de zee een heeft daardoor een prachtig uitzicht op de zee van Lara, Antalya. De zee is te bereiken via een trap. Aan zee is een kunstmatig platform waar u kan zonnebaden of kunt zwemmen. Openbaar vervoer is te bereiken op loofastand van het Hotel Club Lara Falcon.

Dit 4 sterren hotel is gelegen in de wijk Lara op ca 5 km van het centrum van Antalya. De luchthaven van Antalya ligt op ca 20 km. Hierdoor is de transfer naar Hotel Club Lara Falcon maar 20 minuten.

All-inclusive
Hotel Club Lara Falcon is uitgerust met een All-inclusive aanbod. Hierdoor kunt u de hele dag door genieten van de heerlijkste maaltijden en drankjes.

Ligging
Hotel Club Lara Falcon is bij uitstek een uitstekende locatie voor een panormamisch zicht op de baai van Antalya. Naast deze prachtige uitzicht kunt u overdag gratis genieten van allerlei wellness faciliteiten zoals de Turkse bad, sauna en Finse bad. In de avond is rustig bijkomen met een verukkelijk diner. Bent u uitgeten dat wordt het tijd voor de entertainment waar Hotel Club Lara Falcon voor zorgt met een uitgebreide animatieprogramma.