Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Club Lara Falcon
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Club Lara Falcon, Antalya

Hotel Club Lara Falcon - Kamer

Bij Hotel Club Lara Falcon heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. De ruime familiekamer met extra verbindingsdeur is uiterst geschikt voor het gezin met kinderen.

De ruime comfortabele kamer is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, internetaansluiting (voor de laptop), minibar (gevuld met frisdrank en bier), kluisjes (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. De meeste kamers hebben een frontaal of zij-zeezicht.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Club Lara Falcon te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamers
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamers in Hotel Club Lara Falcon zijn ruim opgezet in qua inrichting gelijk aan normale 2 persoon kamer. De verbindingsdeur zorgt ervoor dat de kamers worden gescheiden en de ouders en de kinderen hun eigen ruimte hebben om te slapen. De familiekamers zijn ook uitgerust met dezelfde faciliteiten als een standaard kamer. Er zijn maar 7 familiekamers dus het aanbod is erg klein.