Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Club Mega Saray
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Club Mega Saray, Belek

Hotel Club Mega Saray

Hotel Mega Saray is een groot, populair vakantieressort, dat niet voor niets 5-sterren toebedeeld heeft gekregen. Vanuit de prachtige tuin van het hotel kan direct het zandstrand op worden gelopen, waar u een helderblauwe zee zult aantreffen. Op het perceel zelf valt een hoop te beleven, wat voor jong en oud voor een onvergetelijke vakantie kan gaan zorgen. Genieten van Turks baden, sauna's, drie zwembaden, 11 tennisbanen, een amfitheater of toch liever van een potje jeu de boules? Het is nog maar een kleine afspiegeling van de werkelijkheid.

Op circa 6 km van het vakantiedorp ligt het centrum van Belek, waar u met de taxibusdienst Dolmus vanaf de deur naartoe kan worden gebracht. Een dagje winkelen of toch liever bezienswaardigheden bezoeken, het kan hier allemaal. U bent op vakantie met het hele gezin, maar wilt een dagje zonder de kinderen op pad? Ook dit is mogelijk, door de door het entertainmentteam georganiseerde kids club, die een dagprogramma voor kinderen van 4 t/m 13 jaar klaar heeft staan. Met of zonder kinderen, Hotel Mega Saray is 'the place to be'!

Mening van vakantiegangers
"Een perfect hotel , zeer vriendelijk en zeer goed verzorgt eten", dit is op verscheidene flora een veelvoorkomende reactie na een bezoek aan Hotel Mega Saray. Door gasten die langer dan vijftien dagen zijn gebleven, is regelmatig geopperd dat het eten na een dag of twaalf wat eentonig begon te worden en ook het grote aantal aanwezige Russen begon een aantal mensen te irriteren. De zwembaden worden door bijna elke bezoeker geprezen, evenals het animatieteam.

Ligging
Circa 30 kilometers ten oosten van Antalya ligt ιιn van de mooiste vakantieoorden van Turkije, Belek genaamd. Nabij het plaatsje Belek ligt het Hotel Mega Saray, dat evenals vanaf de luchthaven van Antalya zeer goed te bereiken is met geelgekleurde taxibussen van Dolmus. De kilometerslange romantische stranden en met pijnbomen begroeide duinen, maakt de vakantie veelal bij aankomst al tot een succes. Wie nog niet gelijk verliefd was op de geuren en kleuren van de omgeving, is dat zeker na het zien van de eucalyptuswouden of een bezoek aan ιιn van de vier professionele golfbanen van internationale allure, die de omgeving tot haar beschikking heeft.