Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Concorde Resort & Spa
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Concorde Resort & Spa, Antalya

Hotel Concorde Resort & Spa

Hotel Concorde Resort & Spa heeft in 2005 zijn deuren geopend. Het hotel is gelegen in Lara, Antalya in Turkije en beschikt over 402 kamers. Deze zijn ondegbracht in een gebouw met 7 verdiepingen. Het gebouw heeft de uitstraling van het Franse supersonische vliegtuigmodel de Condorde, een intatief van de Franse en Britse regering.

Het 5 sterren hotel is omgeven door een prachtige tuin en ligt direct aan 200 meter privι-strand. Naast het prachtge strand kun je vol op genieten van 3 grote zwembaden met een aparte kinderzwembad. De zwembaden zijn uigerust met waterglijbanen. Meer weten over de faciliteiten van Hotel Concorde Resort & Spa is hier te vinden Hotel Concorde Resort & Spa - Faciliteiten.

Ultra All-inclusive
Bij Hotel Concorde Resort & Spa kunt u genieten van het Ulta All-inlcusive concept. U kunt de gehele dag zorgeloos genieten van allerlei heerlijke maaltijden en drankjes. Naast de bekende binnen- en buitenrestaurants kunt u genieten van 4 ΰ la carte restaurants met uiteenloopende specialiteiten.

Ligging
Hotel Concorde Resort & Spa is direct gelegen aan het strand van Lara, een wijk in Antalya. Het hotel ligt op een afstand van 12 km van het centrum van Antalya. Met het openbaar vervoer bent u in een mum van tijd in het centrum van Antalya.