Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Concorde Resort & Spa
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Concorde Resort & Spa, Antalya

Hotel Concorde Resort - Kamer

Bij Hotel Concorde Resort & Spa heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. De ruime familiekamer met extra verbindingsdeur is uiterst geschikt voor het gezin met kinderen.

De ruime comfortabele kamer is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, internetaansluiting (voor de laptop), minibar (gevuld met frisdrank en bier), kluisjes (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Een kamer met zeezicht is beperkt verkrijgbaar en is tegen een toeslag te boeken.

Roomservice is in Hotel Concorde Resort & Spa aanwezig en is van 01.00 - 07.00 gratis.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Concorde Resort & Spa te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamers
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamers in Hotel Concorde Resort & Spa zijn ruim opgezet in qua inrichting gelijk aan normale 2 persoon kamer. De verbindingsdeur zorgt ervoor dat de kamers worden gescheiden en de ouders en de kinderen hun eigen ruimte hebben om te slapen. De familiekamers zijn ook uitgerust met dezelfde faciliteiten als een standaard kamer. Alleen landzicht beschikbaar.