Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Cornelia de Luxe
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Cornelia de Luxe, Belek

Hotel Cornelia de Luxe

Hotel Cornelia de Luxe Resort is een 5-sterren vakantiecomplex, gelegen op circa 5 km van het Turkse plaatsje Belek. Het hotel voldoet gegarandeerd aan alle behoeften van de luxevakantieganger, ligt direct aan het strand en heeft een onwijs zwembad op het eigen terrein. Dit zwemparadijs telt meerdere zwembaden en een ruim zonneterras, met gratis ligstoelen, matrasjes en parasols. Naast de zwemgelegenheden biedt de omgeving van Hotel Cornelia de Luxe Resort een geweldige dag voor de natuurliefhebber. Naast het mooie groene landschap, met veel pijnbomen en uitgestrekte natuurgebieden, zijn ook de watervallen van Kursunlu de moeite van een bezichtiging waard.

Op eigen terrein zijn ook vele mogelijkheden om de dag, naast de bovenstaande opties, te vullen. Wat dacht u van een gevarieerd animatieprogramma, gemotoriseerde en ongemotoriseerde watersport, een binnenzwembad, een Turks bad en een sauna? Op vakantie met het hele gezin of met z'n tweeλn? Hotel Cornelia de Luxe Resort is ook voor u de geschikte vakantielocatie.

Mening van vakantiegangers
"Heerlijke cocktails, perfect strand en zwembad, superhygiλne, kindvriendelijk en de hele dag roomservice", zo luiden de meeste reacties na een bezoek aan Hotel Cornelia de Luxe Resort. Minder tevreden is men over het eten in het hoofdrestaurant, maar daarbuiten is het wel weer aan te prijzen. "Ongetwijfeld het allerbeste hotel van Turkije", reageerden een paar enthousiaste gasten, nadat zij het hotel al voor de tweede keer bezocht hadden.

Ligging
Tussen de pijnbomen in de uitgestrekte natuurgebieden aan de Turkse Riviθra, ligt het vakantieoord Hotel Cornelia de Luxe. Vanaf deze locatie zijn uitstekende mogelijkheden om de wonderbaarlijk mooie natuur te bekijken. Vanaf de met pijnbomen begroeide duinen loopt u zo de kilometerslange romantische stranden op, waarna direct een bezoek aan de dichte eucalyptuswouden mogelijk is. Op zo'n 5000 meter van het ressort ligt het vakantiedorp Belek, wat als centraal punt voor de omgeving fungeert. Bent u een golfliefhebber, dan bent u in Belek eveneens op de juiste plaats. Het plaatsje beschikt maarliefst over vier professionele golfbanen van internationale allure. Een bezoekje aan ιιn van deze banen is dan ook zeker aan te raden. Hotel Cornelia de Luxe is gemakkelijk te bereiken vanaf de luchthaven van Antalya, door de rechtstreekse taxibusverbinding van het geelgekeurde Dolmus.