Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Delphin Palace
Algemene indruk10
Ligging9.7
Eten10
Zwembaden10
Kindvriendelijkheid10
Service9.7
Kamer10
Animatie9.3
Totaal9.8
Hotel Delphin Palace, Antalya

Hotel Delphin Palace - Kamer

Bij Hotel Delphin Palace Deluxe heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. De ruime familiekamer met extra verbindingsdeur is uiterst geschikt voor het gezin met kinderen.

De ruime comfortabele kamer is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, internetaansluiting (voor de laptop), minibar (gevuld met frisdrank en bier), kluisjes (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Een kamer met zeezicht is beperkt verkrijgbaar en is tegen een toeslag te boeken.

U kunt gebruik maken van de Roomservice in Hotel Delphin Palace Deluxe van 00.00 - 06.00 uur.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Delphin Palace Deluxe te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamers
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamers in Hotel Delphin Palace Deluxe zijn ruim opgezet in qua inrichting gelijk aan normale 2 persoon kamer. Met extra verbindingsdeur wordt de familiekamer gescheiden. Hierdoor ontstaat een twee 2-persoonkamers. Dit zorgt ervoor dat de u en de kinderen apart slapen.