Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Fame Residence Lara
Algemene indruk8.7
Ligging8.4
Eten8
Zwembaden8
Kindvriendelijkheid8
Service7.1
Kamer8.7
Animatie8.7
Totaal8.2
Hotel Fame Residence Lara, Antalya

Hotel Fame Residence Lara - Kamer

Bij Hotel Fame Residence Lara heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. De ruime familiekamer biedt extra ruimte in de vorm van een grotere kamer en is daardoor uiterst geschikt voor het gezin.

De ruime comfortabele kamer in Hotel Fame Residence Lara is voorzien van airconditioning, telefoon, internetaansluiting (voor de laptop), satelliettelevisie, minibar (alleen water is gratis), kluisje (ca. € 28,- per week), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje.

Roomservice is de gehele dag beschikbaar in Hotel Fame Residence Lara.

Bijzonderheden: Schoonmaak dagelijks, wisseling handdoeken en bedlinnen 3x per week.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Fame Residence Lara te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamers
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamers in Hotel Fame Residence Lara zijn ruim opgezet in qua inrichting gelijk aan normale 2 persoon kamer. De kamer is ruimer opgezet dan een standaard 2 persoon kamer.