Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel IC Green Palace
Algemene indruk9
Ligging8.7
Eten8.3
Zwembaden9
Kindvriendelijkheid4.7
Service8.3
Kamer8
Animatie5.3
Totaal7.7
Hotel IC Green Palace, Antalya

Hotel IC Green Palace - Kamer

Bij Hotel IC Green Palace heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. De ruime familiekamer biedt extra ruimte in de vorm van een grotere kamer en is daardoor uiterst geschikt voor het gezin.

De ruime comfortabele kamer in Hotel IC Green Palace is voorzien van airconditioning, telefoon, internetaansluiting (voor de laptop), satelliettelevisie, minibar (alleen water is gratis), kluisje (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

Bijzonderheden: Schoonmaak, wisseling handdoeken en bedlinnen zijn in Hotel IC Green Palace dagelijks.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel IC Green Palace te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamers
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamers in Hotel IC Green Palace zijn ruimer opgezet dan de standaardkamer. Qua inrichting is de kamer gelijk aan een normale 2 persoon kamer. De familiekamer heeft 2 slaapkamers en een woonkamer.

Junior Suite
(max. 2 volwassenen)
De Junior Suite in Hotel IC Green Palace biedt u meer gescheiden ruimte. De woon- en slaapkamer zijn gescheiden. De Junior Suite heeft dezelfde faciliteiten als een standaardkamer.