Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Kervansaray Kundu
Algemene indruk9
Ligging8
Eten9
Zwembaden9.5
Kindvriendelijkheid9
Service9
Kamer9
Animatie9
Totaal8.9
Hotel Kervansaray Kundu, Antalya

Hotel Kervansaray Kundu

Hotel Kervansaray Kundu is onderdeel van Kervansaray keten net zoals Hotel Kervansaray Kundu. Beide hotels staan bekend om zijn luxe. Dit is vooral terug te zien in de moderne inrichting van het hotel (lobby en kamers) en vele wellness faciliteiten die u van alle gemakken voorziet.

Dit prachtige hotel ligt direct aan het privι zandstrand van Kundu, een dorpje in Antalya. Het strand heeft naast zijn rustige kant ook veel faciliteiten voor strand- en waterliefhebbers (waterskiλn, duikschool, windsurfen, banana, catamaran en beachvolleybal). Naast de faciliteiten aan het strand heeft Hotel Kervansaray Kundu ook een aquapark met maar liefst vijf waterglijbanenen golfbad. Dit maakt het hotel uiterst kindvriendelijk en is dus en echt een aanrader voor gezinnen die kunnen verblijven in de familiekamers in Hotel Kervansaray Kundu.

Hotel Kervansaray Kundu is een luxe hotel met uitgebreide mogelijkheden voor watersportliefhebbers.

Ultra All-inclusive
Het Ultra All-Inclusive concept is ook van toepassing op Hotel Kervansaray Kundu. U kunt de gehele dag genieten van lekkere gerechten en drankjes. Wilt u weten wat Hotel Kervansaray Kundu nog meer voor faciliteiten heeft? Bekijk dan de faciliteiten van Hotel Kervansaray Kundu.

Ligging
Hotel Kervansaray Kundu ligt direct aan het privι strand van Kundu. Antalya ligt op een afstand van 16 km en de luchthaven op ongeveer 12 km.