Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Kervansaray Lara
Algemene indruk9
Ligging10
Eten9
Zwembaden10
Kindvriendelijkheid10
Service10
Kamer10
Animatie10
Totaal9.8
Hotel Kervansaray Lara, Antalya

Hotel Kervansaray Lara

Hotel Kervansaray Lara is een van grote hotels die het dorpje Lara in de laatste jaren heeft mogen verwelkomen. Het hotel is bijzonde populair bij gezinnen. Dit is te danken aan de uitstekende faciliteiten voor kinderen. Dit zijn dagelijkse activiteiten, sportfaciliteiten, zwembaden met glijbanen en direct aan het strand waar diverse gemotoriseerde en ongemotoriseerde watersporten zijn.

Naast de vele faciliteiten voor de kinderen bied dit 5 sterren hotel uit Lara ook de rust en verwennerij die volwassenen zoeken. Hotel Kervansaray Lara biedt een uitgebreid en compleet pakket aan wellness faciliteiten die er voor zorgen dat u helemaal tot rust kunt komen.

De uitstraling van Hotel Kervansaray Lara is goed terug te zien in de kamers. Deze zijn modern en ruim. Meer weten over de kamers? Lees verder op Kamers van Hotel Kervansaray Lara.

Hotel Kervansaray Lara is een echte aanrader voor gezinnen die tot rust willen komen en willen genieten van een welverdiende vakantie. Ook de sportfanaten kunnen zich hier prima vermaken.

Ultra All-inclusive
In Hotel Kervansaray Lara kunt u genieten van het Ultra All-Inclusive concept. Dit garandeert dat u 24 uur per dag wordt bediend met de lekkerste gerechten en drankjes. Wilt u meer weten over de Ultra All-Inclusive concept en de rest van de faciliteiten van het hotel bekijk dan de Faciliteiten van Hotel Kervansaray Lara.

Ligging
Hotel Kervansaray Lara ligt direct geleden aan het Lara strand van Antalya en op een afstand van 12 km van het centrum van Antalya. Die gemakkelijk is te bereiken met het openbaar vervoer. De afstand naar de luchthaven van Antalya bedraagt ongeveer 14 km.