Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Lares Park
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Lares Park, Antalya

Hotel Lars Park - Kamer

Bij Hotel Lars Park heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. Voor de grotere groepen is een superieur kamer van Hotel Lars Park geschikt. Deze kamer is ruimer opgezet dan de standaard kamer.

De ruime comfortabele kamer in Hotel Lars Park is voorzien van airconditioning, telefoon, internetaansluiting (voor de laptop), satelliettelevisie, minibar (alleen water is gratis), kluisje (tegen betaling), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

De Roomservice in Hotel Lars Park is van 07.00 tot 02.00 uur tegen betaling 02.00 tot 07.00 uur gratis.

Bijzonderheden: Schoonmaak, wisseling handdoeken en bedlinnen zijn in Hotel IC Green Palace dagelijks. Tegen betaling is er een wake-up service.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Lars Park te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Superieur kamer
(max. 4 volwassenen)
De Superieur kamer in Hotel Lars Park biedt u meer ruimte en alle superieur kamers hebben zeezicht.