Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Limak Lara
Algemene indruk10
Ligging9.5
Eten9.5
Zwembaden10
Kindvriendelijkheid10
Service10
Kamer10
Animatie10
Totaal9.9
Hotel Limak Lara, Antalya

Hotel Limak Lara

Dit pas geopende hotel is gelegen aan de prachtige kust van Lara, Antalya. Hotel Limak Lara blinkt uit door zijn vormgeven die te danken is aan zijn jonge bestaan (bouwjaar was in 2006). Met zijn eigen privιstrand en meerdere buitenzwembaden, waaronder een aquapark met 9 glijbanen, zorgen ervoor dat de kinderen zich uitstekend vermaken. Wat Hotel Limak Lara nog meer zo kindvriendelijk maakt is de mini- en juniorclub voor de kleine en oudere kinderen. Deze zorgen ervoor dat u kind zich geen enkele moment hoeft te vervelen.

Het 5 sterren hotel heeft meer in petto. Voor wie extra verwend wil worden is Hotel Limak Lara met zijn vele en uitgebreide wellness faciliteiten een waar genot. Het hotel ligt op ongeveer 10 km afstand van het centrum van Antalya. Met deze afstand ben je zo in Antalya een prachtige stad van Turkije.

Hotel Limak Lara is een echte aanrader voor gezinnen die willen genieten van echte luxe. Een fantastisch aquapark, eigen privιstrand en de Ultra All-Inclusive concept zorgen er echt voor dat u met een tevreden terug keert naar Nederland.

Ultra All-inclusive
In Hotel Limak Lara kunt u genieten van het Ultra All-Inclusive concept. Dit garandeert dat u 24 uur per dag wordt bediend met de lekkerste gerechten en drankjes. Wilt u meer weten over de Ultra All-Inclusive concept en de rest van de faciliteiten van het hotel bekijk dan de Faciliteiten van Hotel Limak Lara.

Ligging
De afstand naar het centrum van Antalya is circa 10 km en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De luchthaven van Antalya ligt op circa 10 km van Hotel Limak Lara.