Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Miracle Resort
Algemene indruk9
Ligging5.5
Eten5.5
Zwembaden9
Kindvriendelijkheid5.5
Service8
Kamer7
Animatie7
Totaal7.1
Hotel Miracle Resort, Antalya

Hotel Miracle Resort - Kamer

Bij Hotel Miracle Resort heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. Er zijn 3 soorten kamers waar u keuze uit heeft. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker die zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. Naast de voordeelkamer zijn er 2 types familiekamers voor de gezinnen. Deze zijn allebei ruimer in opzet dan de standaard kamer.

De ruime comfortabele kamer in Hotel Miracle Resort is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank en bier, bijgevuld met water en soda), kluisje (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

U kunt in Hotel Miracle Resort gebruik maken van het 24 uur roomservice en wake-up service.

Bijzonderheden: Schoonmaak, wisseling handdoeken en bedlinnen zijn in Hotel Miracle Resort dagelijks. Tegen betaling is er een wake-up service

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Miracle Resort te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamer Type A
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamer van Hotel Miracle Resort zijn ruimer in opzet dan de standaardkamer. De inrichting en faciliteiten zijn gelijk aan de standaard kamer. Er zijn extra bedden en er is een tussendeur.

Familiekamer Type B
(max. 3 volwassenen en 2 kinderen)
Deze familiekamer heeft ten opzichte van Type A een extra slaapkamer.