Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Riva Diva Exclusive
Algemene indruk9
Ligging7
Eten7
Zwembaden9
Kindvriendelijkheid9
Service9
Kamer9
Animatie9
Totaal8.5
Hotel Riva Diva Exclusive, Antalya

Hotel Riva Diva Exclusive

Hotel Riva Diva Exclusive is een van de vijf hotels die onder de naam Riva worden uitgegeven. De label Riva staat voor exclusieve, uiterst kindvriendelijk en luxe ingerichte hotels. Daarnaast staat de Riva hotels bekend met uitstekende een welness en beauty faciliteiten.

Dat Hotel Riva Diva goed in smaak valt bij kinderen is vooral te danken aan de uitgebreide faciliteiten voor deze groep. Het hotel beschikt over 3 clubs. De Froggy Mini (4-6 jaar), Froggy Midi (7-12jaar) en de Froggyteen (13-16 jaar). Met de Mini club word de gehele dag gezorgd voor u kind. De kinderen zijn vooral bezig sportactiviteiten, zwembad spelletjes en gezicht schilderen. De Midi club zijn strand- en zwembad spelletjes een van de activiteiten. De Froggyteen organiseert mini disco avonden naast de strand spelletjes zoals beachvolleybal en beachsoccer.

Als u als gezin tussen 1 juni en 30 juli in Hotel Riva Diva verblijft kunnen de kinderen meedoen aan de Froggy Zomerkamp. Dit spektakel zorgt ervoor dat u kinderen zich geen moment zullen vervelen en dat de ouder rustig kunnen genieten van hun vakantie.

Dat wellness en spa hoog in vaandel staan bij Riva Diva is wel te concluderen uit de uitgebreide aangeboden diensten. Er zijn alleen al 7 varianten van speciale therapieλn. Deze variλren van een Thai massage tot een Reflexologie. Dus wilt u genieten van de beste wellness faciliteiten dan is Hotel Riva Diva een echte aanrader.

Hotel Riva Diva Exclusive is uiterst geschikt voor gezinnen.

Ultra All-inclusive
Alle maaltijden zijn in reissom inbegrepen. De clubs voor kinderen zijn ook gratis. Naast de ontbijtbuffet en diner is in de middag gezorgd voor snacks en ijs. Er is ook roomservice beschikbaar die van 02.00- 07.00 gratis is.

Ligging
Hotel Riva Diva is direct gelegen aan de kust van Lara. Dit prachtige brede zandstrand ligt op ongeveer 15 kilometer van Antalya. De luchthaven van Antalya ligt op een kleine 10 kilometer van het hotel.