Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Rixos Premium
Algemene indruk8
Ligging9
Eten2
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service8
Kamer8
Animatie5
Totaal6.3
Hotel Rixos Premium, Belek

Hotel Rixos Premium

Hotel Rixos Premium is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, nabij het Taurusgebergte. Door de ligging van het vijfsterrenhotel direct aan de Turkse riviθra, is het een genot voor menig toerist. Het perceel bevat verschillende buitenzwembaden met gratis ligstoelen en parasols op het zonneterras, een binnenzwembad en een sensationeel aquapark met open en overdekte glijbanen. Ook zijn er verschillende animatieshows voor jong en oud aanwezig, zoals de wervelende shows in het eigen dolfinarium, waardoor dit hotel dι gelegenheid is om er met de hele familie, het gezin of als stel eropuit te gaan. Opzoek naar een volledig verzorgde, luxe vakantie met zon, strand en zee? Dan biedt Hotel Rixos Premium dι mogelijkheid.

Mening van vakantiegangers
"Zeer klantvriendelijk personeel. Een van de betere hotels in Turkije. Een echte aanrader", is een veelgemaakte reactie op de verschillende flora's. Bij de meeste bezoekers kan er geen slecht woordje vanaf. De prachtige watershow, de kamers en het eten wordt veelal geprezen. Ook de livemuziek tijdens het diner en de vuurwerkshow krijgen een hoge waardering. Voor sommigen is de omvang van het vakantiepark een minpunt, gezien het een erg mooi en groot perceel betreft.

Ligging
Hotel Rixos Premium heeft een grondoppervlakte van dit hotel is 405.000 m² en is direct aan een privι-strand met een lengte van ruim 1000 meter. Van de omgeving van het ressort valt zeer zeker te genieten. Het bosrijke gebied, met vele pijnbomen, is veelal voor tijdschriften gefotografeerd. Als je wat verder van de romantische lange stranden afdwaalt, treft u het Taurusgebergte en verschillende andere bezienswaardigheden. De watervallen van Kursunlu, de stad Perge, waar opgravingen van een stad uit 1500 v.Chr. te zien zijn, en de oude jachthaven Kaleici zijn zeker een bezoekje waard. Het hotel ligt op zo'n 5000 meter van het toeristische plaatsje Belek, dat bekend staat om haar drie grote golfbanen van internationale allure, en is goed te bereiken vanaf de luchthaven van Antalya. Vanaf de landingsbaan kan het taxibusbedrijf Dolmus u de laatste 30 kilometer tot aan uw bestemming brengen.