Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Royal Wings
Algemene indruk9.7
Ligging8.5
Eten9.5
Zwembaden9.8
Kindvriendelijkheid9.7
Service9.7
Kamer9.7
Animatie9.7
Totaal9.5
Hotel Royal Wings, Antalya

Hotel Royal Wings - Kamer

Bij Hotel Royal Wings heeft u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere soorten kamers. Er zijn 3 soorten kamers waar u keuze uit heeft. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker die zijn vakantie naar Antalya zo voordelig mogelijk wilt boeken. Naast de voordeelkamer zijn er 2 types familiekamers voor de gezinnen. Deze zijn allebei ruimer in opzet dan de standaard kamer.

De ruime comfortabele kamer in Hotel Royal Wings is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank en bier, bijgevuld met water en soda), kluisje (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

U kunt in Hotel Royal Wings gebruik maken van het 24 uur roomservice en wake-up service.

Bijzonderheden: Schoonmaak en wisseling handdoeken zijn in Hotel Royal Wings dagelijks. Bedlinnen 3x per week. Tegen betaling is er een wake-up service

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Royal Wings te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamer
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De familiekamer van Hotel Royal Wings zijn ruimer in opzet dan de standaardkamer. Er is een aparte slaapkamer zodat de ouders en kinderen gescheiden kunnen slapen.

Familiekamer deluxe
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
Deze familiekamer is stuk groter dan de standaard familiekamer van Hotel Royal Wings. De kamer bestaat uit een woonkamer en een aparte 2-persoonskamer met jacuzzi. Verder een balkon met zitje een zeezicht.