Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Sherwood Breezes Resort
Algemene indruk10
Ligging8
Eten10
Zwembaden8
Kindvriendelijkheid9
Service10
Kamer8
Animatie10
Totaal9.1
Hotel Sherwood Breezes Resort, Antalya

Hotel Sherwood Breezes Resort - Kamer

Hotel Sherwood Breezes Resort heeft 4 types hotelkamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker die goedkoper uit wil zijn. Naast de voordeelkamer is er de standaard 2-persoonskamer.

Het gezin met kinderen heeft keuze uit twee type familiekamers: de junior familiekamer en de standaard familiekamer.

De ruime comfortabele standaard kamer in Hotel Sherwood Breezes Resort is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank en bier, bijgevuld met water en soda), kluisje (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

U kunt de gehele dag gebruik maken van de roomservice in Hotel Sherwood Breezes Resort. Alleen is dit wel tegen betaling.

Bijzonderheden: Schoonmaak en wisseling handdoeken zijn in Hotel Sherwood Breezes Resort dagelijks. Bedlinnen 3x per week. Tegen betaling is er een wake-up service

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Sherwood Breezes Resort te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Junior Familiekamer
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De Junior Familiekamer is ruimer van opzet dan de standaardkamer. De kamer beschikt over extra bedden zou dat de kinderen en de ouders apart kunnen slapen. De inrichting en faciliteiten van de Junior Familiekamer zijn gelijk aan de standaard 2-persoonskamer.

Familiekamer
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De Familiekamer van Hotel Sherwood Breezes Resort bestaat uit twee 2-persoonkamer met een verbindingsdeur. In totaal heeft de kamer 4 bedden. De rest van de faciliteiten zijn gelijk aan een standaard 2-persoonskamer.