Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Titanic Beach Resort
Algemene indruk8.5
Ligging5.8
Eten7
Zwembaden7
Kindvriendelijkheid5.5
Service7
Kamer6.3
Animatie5.3
Totaal6.5
Hotel Titanic Beach Resort, Antalya

Hotel Titanic Beach Resort - Kamer

Hotel Titanic Beach Resort heeft 3 types hotelkamers. De voordeelkamer is er voor de snelle boeker die goedkoper uit wil zijn. Naast de voordeelkamer is er de standaard 2-persoonskamer.

Het gezin met kinderen heeft is de familiekamer geschikt door zijn extra ruimte.

De ruime comfortabele standaard kamer in Hotel Titanic Beach Resort is voorzien van airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank en bier, bijgevuld met water en soda), kluisje (gratis), badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. De kamer is ook uitgerust met een balkon met zitje. Kamers met zeezicht is beperkt beschikbaar.

U kunt de gehele dag gebruik maken van de roomservice in Hotel Titanic Beach Resort. Alleen is dit wel tegen betaling.

Bijzonderheden: Schoonmaak, wisseling handdoeken en bedlinnen zijn in Hotel Titanic Beach Resort dagelijks. Er is ook een wake-up service aanwezig.

Voordeelkamers
Voor de vroege boeker is er de voordeelkamer in Hotel Titanic Beach Resort te krijgen tegen een extra voordelige prijs. De kamer is uitgerust met alle faciliteiten die een normale kamer ook bezitten.

Familiekamer
(max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
De Familiekamer van Hotel Titanic Beach Resort bestaat uit twee 2-persoonkamer met een verbindingsdeur. In totaal heeft de kamer 4 bedden. De rest van de faciliteiten zijn gelijk aan een standaard 2-persoonskamer.