Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel WOW Kremlin Palace
Algemene indruk7
Ligging7
Eten7
Zwembaden7
Kindvriendelijkheid7
Service7
Kamer7
Animatie7
Totaal7
Hotel WOW Kremlin Palace, Antalya

Hotel WOW Kremlin Palace

Hotel WOW Kremlin Palace is onderdeel van de World of Wonders keten die naast dit luxe hotel nog 3 andere hotels beheert met dezelfde thema. Daarnaast zijn ze alle drie gelegen in Turkije.

Hotel WOW Kremlin Palace is met zijn 874 kamers en enorme oppervlakte vooral een zeer groot hotel. Het architectuur van het hotel is gebaseerd op de Kremlin gebouw die is gelegen in Moskou, Rusland.

Naaste de kenmerkende eigenschappen van dit hotel beschikt over een groot aantal diverse faciliteiten voor het hele gezin. Een internationale en professionele animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich vervelen. Daarnaast beschik Hotel WOW Kremlin Palace over diverse sportfaciliteiten en watersporten.

Dit hotel is vooral geschikt voor gezinnen die opzoek zijn naar wat extra luxe.

Ultra All-inclusive
Hotel WOW Kremlin Palace hanteert niet de normale vorm van All-inclsuive, maar de Ultra All-inclusive concept. Dit bied als voordeel dat u als gast volledig in de watten word gelegd door het personeel van Hotel WOW Kremlin .Palace.

Ligging
Het hotel ligt direct een het privι-strand van Kundu. Dit dorpje ligt aan de Aksu kuststrook en ligt met een afstand van 20 kilometer van Antalya Ook de luchthaven van Antalya ligt op een afstand van 20 kilometer.