Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Xanadu Resort
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Xanadu Resort, Belek

Hotel Xanadu Resort

Hotel Xanadu Resort is een vijfsterren ressort, centraal gelegen nabij het toeristische Turkse dorpje Belek. Het hotel bevat een hoofdgebouw, met vier verdiepingen, en verschillende bungalowachtige huisjes. Het perceel bevat een groot zwemparadijs, met gratis ligstoelen, en grenst aan het mooie zandstrand van de Turkse riviθra. Voor jong en oud is Hotel Xanadu Resort de perfecte mogelijkheid voor een heerlijke vakantie, zowel voor een relaxte als een actieve vakantie. Met zes a la carte restaurants, drie zwembaden, sauna's, Turkse baden en het strand op loopafstand, kan er heerlijk worden genoten van een luxe vakantie.

Voor de mensen die iets in of buiten het vakantieressort willen ondernemen, zijn er verschillende mogelijkheden. In de omgeving van Belek liggen drie grote golfbanen van internationale allure en zijn verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de watervallen van Kursunlu en de oude jachthaven Kaleici. Voor de iedereen die opzoek is naar een volledig verzorgde vakantie, in ιιn van de meest luxe hotels van Turkije, is dit dι kans om deze droom in werkelijkheid te laten gaan.

Mening van vakantiegangers
"Al vaak in all-inclusive hotels geweest maar dit staat bovenaan", reageerde een vakantieganger onlangs, terwijl een ander zich daarbij aansloot: "Al jaren beste hotel van Belek." Deze positieve geluiden komen niet zomaar uit de lucht vallen, blijkt uit de recensies op verschillende flora. Vrijwel iedereen keert met een voldaan gevoel terug, waar een enkeling een kanttekening maakt over de sfeer in ιιn van de restaurants.

Ligging
Hotel Xanadu Resort is gelegen op zo'n vijf kilometer van Belek. Dit gezellige, toeristische plaatsje voldoet aan alle wensen van de luxevakantieganger en heeft daarom vanzelfsprekend een groot scala aan faciliteiten. Belek is met het openbaarvervoer, met het taxibusbedrijfje Dolmus, vanaf het hotel te bereiken. De omgeving van het hotel is om je vingers bij af te likken, zo kan iedereen na afloop van een bezoek beamen. Wat dacht u van het Taurusgebergte, de met pijnbomen begroeide duinen, de watervallen van Kursunlu en de schitterende zandstranden bij de middellandse zee? Of toch liever de internationaal bekende golfbanen van Belek? Hotel Xanadu Resort is direct aan het strand gelegen en biedt daarom ook ruimschoots de mogelijkheid om aan verschillende gemotoriseerde en ongemotoriseerde watersport te doen. Vanaf de luchthaven van Antalya kan het taxibusbedrijf Dolmus u de laatste 30 kilometer tot aan het hotel vervoeren.