Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Hotel Xanadu Resort
Algemene indruk5
Ligging5
Eten5
Zwembaden5
Kindvriendelijkheid5
Service5
Kamer5
Animatie5
Totaal5
Hotel Xanadu Resort, Antalya

Xanadu Resort - Kamer

Hotel Xanadu Resort heeft maar liefst 420 kamers ter beschikking en biedt daarom ook verschillende arrangementen. Elke kamer is in ieder geval voorzien van een bad, toilet, fφhn, badjassen, minibar(met gratis frisdrank en bier), televisie, telefoon, airconditioning, balkon en kluisje.

2-persoonskamers
Naast de 2-persoonskamers, heeft het hotel ook verschillende familie-(tot 6 pers.) en juniorkamers(tot 4 pers.). Deze ruimtes bevatten dezelfde faciliteiten als die van de 2-persoons, maar zijn groter en hebben uiteraard meer slaapgelegenheden.

Overige kamers
De presidentiele suite en -villa zijn enorm grote en luxe ruimtes. Deze kamers hebben maarliefst een oppervlakte van 200 vierkante meter, daarnaast een privι terras met zicht op zee. Ook bevat deze accommodatie twee slaapkamers, een grote eetplaats, een bureau met computer, een jacuzzi en een moderne keuken.

Bijzonderheden
Bij alle kamers kan zicht op zee worden geboekt, tegen een bijbetaling. De kamers worden 7x per week schoongemaakt en de handdoeken en bedlinnen worden regelmatig verschoond.

Hotel Xanadu Resort - Kamer Hotel Xanadu Resort - Kamer