Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

ADO Travel - Reisorganisaties

ADO travel "Let Yourself Go!"
ADO travel biedt 3 bestemmingen aan: Turkije, Egypte, Braziliλ en Tunesiλ. Naast de populaire pakketreizen kan ADO Travel u ook helpen in andere soort vakanties zoals low budget, appartementen, familie vakanties, single parent en citytrips. Door deze diversiteit zal het zoeken naar een geschikte vakantie bij ADO Travel uiterst gemakkelijk verlopen.

Wilt u weten hoe u vakantiebestemming of hotel er uit ziet? Daar heeft ADO Travel voor gezorgd! Een uitgebreide selectie van video's over de populaire Turkse bestemmingen en verschillende Turkse hotels.

Laagste Prijs Garantie
Elke dag houdt ADO travel voor u de prijzen van haar collega's scherp in de gaten. Zodat wij garant staan voor de laagste prijs. ADO travel geeft u de garantie als u een vakantie elders toch goedkoper aantreft ze jou tegemoet zullen komen.

ADO Travel is bij de SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
ADO Travel werkt samen met Onur Air en FlyAir. Deze twee vliegtuigmaatschappijen zijn verantwoordelijk voor de vluchten naar Antalya, Turkije.

Onur Air
De vliegtuigmaatschappij is opgericht in 1992. Tegenwoordig vervoert Onur Air jaarlijks 1,4 miljoen passagiers. In 2005 ontving Onur Air de "Operational Excellence Award" van vliegtuigfabrikant Airbus. Deze prijs wordt gegeven aan maatschappijen die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud.

FlyAir
Ook FlyAir is een Turkse vliegtuigmaatschappij net zoals Onur Air. Deze organisatie is opgericht in 2002 en hun hoofdkwartier ligt in Istanbul, Turkije. Naast de bestemming Antalya vliegt FlyAir ook naar bestemmingen in Europa, Aziλ, Afrika en vluchten binnen Turkije. Met het motto 'Youri addres in the sky', is het hoofddoel van FlyAir de passagiers een thuisgevoel te geven door middel van het aanbieden van een veilige en comfortabele vlucht voor zeer voordelige prijs.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.