Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Arke - Reisorganisaties

Arke "Dacht 't wel"
Arke is een onderdeel van de grote reisorganisatie Tui Nederland. Hieronder vallen veel bekende namen zoals KRAS Stervakanties en Holland International.

De sterke troef van Arke zit hem in de persoonlijke benadering naar zijn klanten toe. Dit zijn voornamelijk gezinnen. Arke bied een nonsense en prijsvriendelijk assortiment aan. Deze manier van werken heeft Arke al zes jaar achter elkaar de best 'allround touroperator' opgeleverd.

Arke is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
Arke brengt u met ArkeFly en paar gerenommeerde buitenlandse vliegtuigmaatschappijen naar uw bestemming.

ArkeFly
ArkeFly is een jonge Nederlandse luchtvaartmaatschappij met 5 vliegtuigen in zijn bezit. Dit zijn 4 Boeing 767-300 ER en 1 Boeing 737-800. Er zijn drie klassen beschikbaar: Economy-, Comfort- en Business Class.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.