Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Corendon vliegvakanties - Reisorganisaties

Corendon vliegvakanties
Corendon ook wel bekend als Corendon Airlines is actief sinds 2000. Deze jonge reisorganisatie heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Haarlem, Nederland en heeft ook buitenlandse kantoren in Brussel, Dόsseldorf, Antalya, Bodrum en Istanbul. Corendon Airlines is van oorsprong een Turkse luchtvaartmaatschappij. De belangrijkste bestemmingen vanuit Amsterdam Schiphol zijn de luchthavens van Istanbul, Bodrum en Antalya.

De vloot van Corendon Airlines bestaat uit 2 Boeing 737-300 en 2 Boeing 737-400.

Corendon vliegvakanties is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten


Vliegtuigmaatschappijen
Naast Corendon Airlines heeft Corendon 4 partners om vakantievluchten mee uit te voeren.

Transavia.com
Transavia is eind 1965 opgericht door een Belgische en een Schotse particulier onder de naam Transavia Limburg N.V. Tot de overname door KLM in 1986 was het een zelfstandige luchtvaartmaatschappij met zowel Europese - en internationale lijndiensten, als vrachtvluchten, chartervluchten en een eigen cateringbedrijf.

Sinds december 2004 is de publieksnaam niet langer Transavia Airlines, maar is deze veranderd in transavia.com. De reden hiervoor is dat de website van transavia.com zo belangrijk is geworden voor het bedrijf, dat men dit ook in de naam tot uiting wilde brengen.

Transavia brengt u onder andere naar de luchthaven van Antalya, Turkije.

Martinair
Martinair werd op 24 mei 1958 opgericht door luchtvaartpionier Martin Schrφder. Jaarlijks vervoert Martinair circa 2 miljoen passagiers naar ongeveer 50 bestemmingen wereldwijd. In Europa zijn dat voornamelijk vakantievluchten naar het gebied rond de Middellandse Zee. Martinair beschikt over een moderne vloot die uit 3 typen toestellen voor passagiersvervoer (de Boeing 767, de MD-11 en de Airbus A320 bestaat. Maaltijden, frisdrankjes, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.

Hemus Air
De Bulgaarse vliegtuigmaatschappij Hemus Air beschikt onder andere over toestellen van het type Boeing 737-300 en Boeing 737-400 . In de zomer van 2006 heeft Corendon en Hemus Air en zeer succesvolle samenwerking gehad, met een positieve klantenbeoordeling. Catering is aan boord niet inbegrepen, deze kunt u aan boord begrijpen.

TNT Airways
TNT Airways is een Belgische vrachtluchtvaartmaatschappij met als thuishaven Luik (Frans: Liθge) (Liθge Airport) in Belgiλ. Sinds mei 2004 vervoert deze luchtvaartmaatschappij ook chartervluchten uit met passagiers. De charter-operatie van TNT gaat door het leven onder de naam 'TNT Passenger Services'. Voor het vervoer van passagiers gebruikt TNT Passenger Services 2 BAe146-200QC en twee Boeing 737-300QC toestellen.

U krijgt de catering aan boord aangeboden. Deze luchtvaartmaatschappij die vooral bekendheid heeft gemaakt als vrachtvervoerder, heeft ook een uitstekende reputatie bij vakantiegangers!


Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.