Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

De Reisgigant - Reisorganisaties

De Reisgigant
De Reisgigant is onderdeel van het Travel-Trex concern met ruim 10 jaar ervaring in de reiswereld. De laagste prijs garantie zorgt ervoor dat u altijd een goedkope vakantie boekt.

Hoe komt De Reisgigant aan de goedkoopste prijs? Er worden geen dure brochures gedrukt en verspreid. U kunt op www.dereisgigant.nl het actuele reisaanbod terug vinden met de nieuwste aanbiedingen.

Laagste Prijs Garantie
De Reisgigant staat garant voor u geboekte vakantie. Mocht het voorkomen dat er bij de concurrent een goedkopere prijs wordt aangeboden heeft u recht op het verschil!

De Reisgigant is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
De Reisgigant biedt u de mogelijkheid te vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol, maar het is ook mogelijk vanaf regionale luchthavens zoals Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Airport en Groningen (Eelde) Airport. Daarnaast is de Brussel Airport ook een optie.

De Reisgigant werkt samen met de volgende vliegtuigmaatschappijen: Transavia.com, Martinair, TNT Airways, Onur Air en FlyAir.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.