Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

DTI Reizen - Reisorganisaties

DTI Reizen "Meer dan vakantie!"
DTI Reizen staat voor Dutch Travel International. Deze reisorganisatie openden in Nederland zijn deuren in 2003. DTI Reizen is onderdeel van de Kayi Group, een Turkse reisorganisatie die in 1988 begon. Er zijn meerdere namen die behoren tot de Kayi Group zols luchtvaartmaatschappij SKY Airlines, de hotelketen RIVA en het incoming agentschap Kayi Tur. De Kayi Group heeft momenteel 2600 werknemers in werkzaam in Europa in dienst. In Nederland heeft DTI 25 werknemers die ervoor zorgen dat u van een kwalitatieve vakantie naar Turkije kunt genieten. In het laatste jaar heeft DTI ca. 80.000 passagiers vervoert hiermee hebben zij een prominente plaats ingenomen in de Nederlandse reisbranche.

Met een Turkse achtergrond is de specialisme van DTI snel duidelijk: vakantieland Turkije. Daarbij richt DTI zich voornamelijk op de Turkse zuidkust zoals plaatsen als Antalya en Alanya. Naast de Turkse zuidkust worden er ook reizen aangeboden naar de Egeοsche kust en Istanbul.

Bingo
Wilt u toch de luxe van een 5-sterren hotel aan de Turkse zuidkust, maar goedkoop uit zijn? Dat kan! Met DTI Bingo pakket bent verzekerd van een 5-sterren hotel of 1ste klas vakantiedorp die of direct of op loopafstand aan het strand liggen.
Dus het voordeel van goedkope luxe vakantie naar de Turkse zuidkust waarbij de accommodatie een verassing is.

DTI Reizen is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.

Vliegtuigmaatschappijen
DTI werkt samen met vliegtuigmaatschappij SKY Airlines die tevens ook onderdeel is van de Kayi Group. Regionale vluchten vanaf Eindhoven Airport, Groningen Airport en Maastricht Airport behoren ook tot mogelijkheden. Sky Airlines
Deze Turkse vliegtuigmaatschappij is net als DTI ook onderdeel van de Kayi Group. Met zijn relatief jonge bestaan, opgericht in 2000 en zijn eerste vlucht in 2001, heeft Sky Airlines zich ontwikkelt als een betrouwbare vliegtuigmaatschappij. De hoofdkantoor en luchtbasis is gevestigd in Antalya, Turkije en heeft een grote vloot gezien het jonge bestaan van de vliegtuigmaatschappij. De vloot bestaat in totaal uit 10 Boeings (5 Boeings 737-400, 2 Boeings 737-800 en 3 Boeings 737-900).

Naast Turkije vliegt Sky Airlines ook naar Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.