Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Enka Reizen - Reisorganisaties

Enka Reizen "Al 16 jaar topreizen voor topprijzen"
Enka Reizen is een Nederlandse reisorganisatie die sinds 1990 vakanties organiseert naar zonnige bestemmingen. Ze zijn gespecialiseerd in het organiseren van vakanties naar Turkije. Naast www.enka.nl verkoopt Enka Reizen ook Turkse vakanties via www.turkije.nl. Hierdoor staat Enka Reizen garant voor een uitgebreide en voordelig aanbod van vakanties naar Turkije. Naast Turkije wordt Tunesiλ ook aangeboden als zonnige vakantiebestemming.

Internetkorting
U krijgt € 7,50 internetkorting als u via www.enka.nl u vakantie boekt.

Enka Reizen is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.

Vliegtuigmaatschappijen
Met Enka Reizen is het mogelijk om te vliegen vanaf de volgende luchthavens: Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Groningen (Eelde) en Brussel Airport. Je vliegt met vliegtuigmaatschappij Corendon Airlines naar de luchthaven van Antalya.

Corendon Airlines
Deze jonge Turkse maatschappij is sinds 2000 actief. Corendon Airlines heeft 4 toestellen van het type Boeing 737-300 en 737-400, met respectievelijk 148 en 168 stoelen aan boord. Aan boord kunt u tegen betaling catering bestellen, het zogenaamde “a la carte concept”.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.