\ GoMundo - Reisorganisaties

Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

GoMundo - Reisorganisaties

GoMundo "Waarom meer betalen, Als het voordeliger kan?"
GoMundo groeit de afgelopen tijd enorm. Dit is vooral te merken in het aanbod, die elk jaar wordt uitgebreid. Dit jaar alleen al zijn Belgiλ, Braziliλ, Duitsland, Nederland en Oostenrijk aan het bestand toegevoegd. Naast deze landen zijn de populaire bestemmingen zoals Turkije, Griekenland en Egypte ruimschoots aanwezig met een groot aantal hotels.

Met de splinternieuwe website die in 2007 is gelanceerd is het boeken van een vakantie nu extra gemakkelijk. Door uw reis te specificeren komt u snel terecht op uw ideale vakantiehotel. Naast dat het zoeken naar een ideale vakantie zo gemakkelijk is geworden zijn er dagelijks nieuwe aanbiedingen en lastminutes te vinden op de website van www.gomundo.nl.

GoMundo is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.

Internetkorting
U krijgt € 20, - internetkorting als u via www.gomundo.nl u vakantie boekt.

Jubileumkorting
U krijgt 5% op elke vakantie die u via www.gomundo.nl boekt.


Vliegtuigmaatschappijen

Corendon Airlines
Deze jonge Turkse maatschappij is sinds 2000 actief. Corendon Airlines heeft 4 toestellen van het type Boeing 737-300 en 737-400, met respectievelijk 148 en 168 stoelen aan boord. Aan boord kunt u tegen betaling catering bestellen, het zogenaamde “a la carte concept”.

Transavia.com
Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikt over ιιn van de jongste luchtvloten ter wereld, die bestaat uit de meest moderne vliegtuigtypes. Aan boord geldt het zogenaamde ΰ la carte concept, wat inhoudt dat maaltijden, snacks en drankjes voor eigen rekening zijn.

Martinair
Martinair werd op 24 mei 1958 opgericht door luchtvaartpionier Martin Schrφder. Jaarlijks vervoert Martinair circa 2 miljoen passagiers naar ongeveer 50 bestemmingen wereldwijd. In Europa zijn dat voornamelijk vakantievluchten naar het gebied rond de Middellandse Zee. Martinair beschikt over een moderne vloot die uit 3 typen toestellen voor passagiersvervoer (de Boeing 767, de MD-11 en de Airbus A320 bestaat. Maaltijden, frisdrankjes, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.

Hemus Air
De Bulgaarse vliegtuigmaatschappij Hemus Air beschikt onder andere over toestellen van het type Boeing 737-300 en Boeing 737-400 . In de zomer van 2006 heeft Corendon en Hemus Air en zeer succesvolle samenwerking gehad, met een positieve klantenbeoordeling. Catering is aan boord niet inbegrepen, deze kunt u aan boord begrijpen.

Onur Air
De vliegtuigmaatschappij is opgericht in 1992. Tegenwoordig vervoert Onur Air jaarlijks 1,4 miljoen passagiers. In 2005 ontving Onur Air de "Operational Excellence Award" van vliegtuigfabrikant Airbus. Deze prijs wordt gegeven aan maatschappijen die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud.


Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.