Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Jiba - Reisorganisaties

Jiba "Mιιr vakantie"
Jiba is een direct seller die zijn vakanties uitsluitend online verkoopt via de website www.jiba.nl. Jiba is specialist in voordelige zonvakanties naar prachtige bestemmingen zoals Turkije, Griekenland, Egypte en Tunesiλ.

De persoonlijke benadering, service, duidelijke informatie en de prijs zijn kenmerkend voor het succes van Jiba. Dit resulteerde in prijs voor Jiba in 2004. Ze wonnen de eerste prijs voor de beste Nederlandse reiswebsite in de categorie 'complete vakantie'. Deze prijs was een initiatief van vakblad 'Reisrevue', een toonaangevend vakblad voor de reisbranche.

Jiba is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
Jiba vliegt met twee bekende Nederlandse vliegtuigmaatschappijen: Transavia en Martinair. Deze zorgen ervoor dat op en comfortabele manier uw bestemming bereikt.

Transavia.com
Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikt over ιιn van de jongste luchtvloten ter wereld, die bestaat uit de meest moderne vliegtuigtypes. Aan boord geldt het zogenaamde ΰ la carte concept, wat inhoudt dat maaltijden, snacks en drankjes voor eigen rekening zijn.

Martinair
Martinair werd op 24 mei 1958 opgericht door luchtvaartpionier Martin Schrφder. Jaarlijks vervoert Martinair circa 2 miljoen passagiers naar ongeveer 50 bestemmingen wereldwijd. In Europa zijn dat voornamelijk vakantievluchten naar het gebied rond de Middellandse Zee. Martinair beschikt over een moderne vloot die uit 3 typen toestellen voor passagiersvervoer (de Boeing 767, de MD-11 en de Airbus A320 bestaat. Maaltijden, frisdrankjes, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.