Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Kras Stervakanties - Reisorganisaties

Kras Stervakanties
Kras is een van de grootste en oudste reisorganisaties van Nederland. Op 23 februari 2007 werd deze betrouwbare reisorganisatie 85 jaar.

De perfecte reisprijsverhouding vind je bij Kras. Met iedere dag aanbiedingen op de website van Kras.nl boek je op een eenvoudige wijze de meest voordelige vakanties naar o.a. Turkije. Kras bood als een van de eerste reisorganisaties in Nederland de mogelijkheid reizen online te boeken. Dit was al mogelijk vanaf 2001. Mede hierdoor kan Kras met zijn jarenlange ervaring je de beste reizen aanbieden.

Kras Stervakanties is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten


Vliegtuigmaatschappijen
Kras Stervakanties vliegt met de volgende vliegtuigmaatschappijen:

ArkeFly
ArkeFly is onderdeel van Tui, het grootste reisconcern ter wereld (waar ook Kras onderdeel van uitmaakt). Naaste de gebruikelijke Economy Class (U- en T-klasse) kunt u bij deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij ook kiezen voor de Comfort Class (L-klasse) met veel extra beenruimte en een aparte incheckbalie op Schiphol.

Transavia.com
Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikt over ιιn van de jongste luchtvloten ter wereld, die bestaat uit de meest moderne vliegtuigtypes. Aan boord geldt het zogenaamde ΰ la carte concept, wat inhoudt dat maaltijden, snacks en drankjes voor eigen rekening zijn.

Martinair
Martinair werd op 24 mei 1958 opgericht door luchtvaartpionier Martin Schrφder. Jaarlijks vervoert Martinair circa 2 miljoen passagiers naar ongeveer 50 bestemmingen wereldwijd. In Europa zijn dat voornamelijk vakantievluchten naar het gebied rond de Middellandse Zee. Martinair beschikt over een moderne vloot die uit 3 typen toestellen voor passagiersvervoer (de Boeing 767, de MD-11 en de Airbus A320 bestaat. Maaltijden, frisdrankjes, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.

Inter Airlines
Inter Airlines is Turkse luchtvaartmaatschappij en werd opgericht op 17 december 1999. Desondanks het korte bestaan van Inter Airlines is het al een aantal jaren achtereen op Schiphol genomineerd voor de Award Most Efficiλnt Airline. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij maakt uitsluitend gebruik van modern materiaal zoals de Airbus 321. Klanten van Kras beoordelen Inter Airlines al 2 jaar lang met uitstekend cijfer 8! Maaltijden, frisdranken, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.


Vluchtduur & Transfer De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.