Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Reiscompas - Reisorganisaties

Reiscompas
Reiscompas is sinds 1999 actief als reisorganisatie. De direct-seller biedt de volgende drie bestemmingen aan: Egypte (27 hotels), Griekenland (44) en Turkije met 305 hotels in het bestand. Het aantal hotels dat Reiscompas in Turkije verraad gelijk dat de reisorganisatie een Turkije specialist is. Naast het grote aanbod van Turkse hotels werkt het ook samen met twee Turkse vliegtuigmaatschappijen.

Reiscompas is bij de SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten

Internetkorting
U krijgt € 20, - internetkorting als u via www.reiscompas.nl u vakantie boekt.


Vliegtuigmaatschappijen
Reiscompas werkt samen met twee vliegtuigmaatschappijen: Onur Air en Inter Airlines. Deze vliegen vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. De vliegen naar de volgende Turkse bestemmingen: Istanbul, Ankara, Kayseri en Antalya.

Onur Air
De vliegtuigmaatschappij is opgericht in 1992. Tegenwoordig vervoert Onur Air jaarlijks 1,4 miljoen passagiers. In 2005 ontving Onur Air de "Operational Excellence Award" van vliegtuigfabrikant Airbus. Deze prijs wordt gegeven aan maatschappijen die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud.

Inter Airlines
Inter Airlines is Turkse luchtvaartmaatschappij en werd opgericht op 17 december 1999. Desondanks het korte bestaan van Inter Airlines is het al een aantal jaren achtereen op Schiphol genomineerd voor de Award Most Efficiλnt Airline. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij maakt uitsluitend gebruik van modern materiaal zoals de Airbus 321.


Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.


Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.