Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Sunweb Vakanties - Reisorganisaties

Sunweb Vakanties
Sunweb heeft zich de laatste jaren goed ontwikkeld als online reisorganisatie. Nadat de laatste (2007) Thuiswinkel Awards 2007 voor complete vakanties op naam van Sunweb Vakanties kwam te staan won deze partij enorm veel naamsbekendheid. Deze award bevestigd hoe gemakkelijk het is om een vakantie te boeken op sunweb.nl.

Sunweb biedt vakanties aan naar zonnige bestemmingen zoals Cyprus, Egypte, Griekenland, Turkije en nog veel meer.

Internet check-in
Bij Sunweb Vakanties kunt u ook inchecken via internet. Een dag voor vertrek checkt u alvast in met behulp van uw computer thuis. Via enkele eenvoudige stappen op onze site checkt u uzelf en uw eventuele reisgenoten in, kiest u een stoel en print u de instapkaarten uit. Op de luchthaven hoeft u niet meer in de rij voor de incheckbalie en alleen nog maar uw bagage af te geven bij het zogenaamde bagage drop off point van Transavia.

Sunweb Vakanties is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
Sunweb Vakanties vliegt voor alle bestemmingen met vliegtuigmaatschappij Transavia.

Transavia.com
Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikt over ιιn van de jongste luchtvloten ter wereld, die bestaat uit de meest moderne vliegtuigtypes. Aan boord geldt het zogenaamde ΰ la carte concept, wat inhoudt dat maaltijden, snacks en drankjes voor eigen rekening zijn.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten. Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.