Ontvang 4 gratis Antalya Wallpapers!

Vaya - Reisorganisaties

Vaya "Heel veel vakantie voor uw geld!"
Vaya is een Nederlandse reisorganisatie die online voordelige zonvakanties aanbied. Daarnaast is Vaya gespecialiseerd in Turkije als zonnige bestemming. Er is zelfs een aparte website voor opgericht: http://www.vaya.nl/turkije/. Hier kun je meteen de beste en voordeligste vakanties naar Turkije bekijken.

Vaya.nl is uitgeroepen tot beste online reiswinkel 2007! Op het gebied van Usability, online Advertising, zoekmachinemarketing en de nieuwsbrief is gebleken dat Vaya de beste is.

Internetkorting
U krijgt € 15, - internetkorting als u via www.vaya.nl/turkije u vakantie boekt.

Vaya is bij de ANVR, SGR en de Calimiteitensfonds aangesloten.


Vliegtuigmaatschappijen
Vaya vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Antalya Airport met Transavia, Martinair en Onur Air.

Transavia.com
Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij beschikt over ιιn van de jongste luchtvloten ter wereld, die bestaat uit de meest moderne vliegtuigtypes. Aan boord geldt het zogenaamde ΰ la carte concept, wat inhoudt dat maaltijden, snacks en drankjes voor eigen rekening zijn.

Martinair
Martinair werd op 24 mei 1958 opgericht door luchtvaartpionier Martin Schrφder. Jaarlijks vervoert Martinair circa 2 miljoen passagiers naar ongeveer 50 bestemmingen wereldwijd. In Europa zijn dat voornamelijk vakantievluchten naar het gebied rond de Middellandse Zee. Martinair beschikt over een moderne vloot die uit 3 typen toestellen voor passagiersvervoer (de Boeing 767, de MD-11 en de Airbus A320 bestaat. Maaltijden, frisdrankjes, koffie en thee aan boord zijn bovendien inclusief.

Onur Air
De vliegtuigmaatschappij is opgericht in 1992. Tegenwoordig vervoert Onur Air jaarlijks 1,4 miljoen passagiers. In 2005 ontving Onur Air de "Operational Excellence Award" van vliegtuigfabrikant Airbus. Deze prijs wordt gegeven aan maatschappijen die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud.

Vluchtduur & Transfer
De vlucht naar de luchthaven van Antalya duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. De transfer naar Lara duurt ca. 35 minuten.

Extra - vervoer van huis naar luchthaven
Laat de taxi voor zorgen! Geen ruimte genoeg voor alle baggage of geen vervoer aanwezig? Maak nu gebruik van de TAXI2AIRPORT. Dit is een uitgebreide airport service voor vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Reserveer snel en voordelig vliegveld taxi Luchthaven Schiphol of ander vliegveld in Nederland. Deze taxiservice is mogelijk vanaf elke plaats in Nederland.

Kijk naar de mogelijkheden bij TAXI2AIRPORT.